ABSOLUT DRINKS: part one

Partyscene Redactie | 5 juni 2007
headlines

cocktailsss

Je hoeft geen barman te zijn om een lekkere cocktail te serveren. Zomerse cocktails zijn met de ABSOLUT flavors heel makkelijk zelf thuis te maken. Summertime heeft een aantal van de lekkerste cocktails voor je geselecteerd zodat je zelf aan de slag kan. Want wat is er heerlijker dan een ijskoud drankje bij de BBQ op een zwoele zomerse avond?

Al deze ABSOLUT drinks kun je zonder shaken zelf  mixen in een longdrink glas met veel ijsblokjes. Hiervoor heb je per cocktail niet meer dan twee ‘mixers’ (frisdrank/sap) nodig en soms een andere likeur. Op www.absolutdrinks.com vind je nog veel meer recepten en handige bartendertips om de perfecte cocktail te maken. En….dit is niet alles! Volgende week deel 2 van de ABSOLUT cocktails!

pepper

ABSOLUT PEPPAR ALL PLAY

50 ml ABSOLUT PEPPAR

Partjes citroen

Cola

Muddle of knijp de citroenpartjes uit in een longdrinkglas en roer door met de ABSOLUT PEPPAR. Aftoppen met ijs en cola. Serveren met een rietje.

ABSOLUT VANILIA VAIN

50 ml ABSOLUT VANILIA

Ginger ale

Appelsap

Schijfje appel

Schenk de ABSOLUT VANILIA in een longdrinkglas gevuld met ijs. Top het af met evenveel ginger ale als appelsap. Garneer het geheel met een schijfje appel. Serveren met een rietje.

vanilia
peach squeeze

ABSOLUT APEACH SQUEEZE

 

50 ml ABSOLUT APEACH

Sprite/ 7-up

Partje Lime

Schenk de ABSOLUT APEACH in een longdrink glas gevuld met ijs top het af met sprite/7-up. Garneer het geheel met een partje lime.

 

ABSOLUT CITRON LONG BOARD

100 ml ABSOLUT CITRON

50 ml triple sec

Cranberry sap

Partje lime

Schenk de ABSOLUT CITRON en de triple sec in een longdrink gevuld met ijs. Top het af met Cranberry sap. Garneer het geheel met een partje lime en serveer de cocktail met een rietje.

citronlongboard

Try it out, en binnenkort is een cocktail shaken voor jou een eitje!

Meer cocktails?

Passoa gaat vreemd

Maak een cocktail met SKYY Vodka!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws