Flirten op Kreta

Partyscene Redactie | 21 mei 2007
headlines

De zomer is in aantocht en dat betekent dat uitgaand Nederland weer massaal naar het Middellandse zee gebied verkast. Al jaren lang is Kreta, en dan specifiek het dorpje Hersonissos, één van de populairste oorden bij het jonge Nederlandse vakantiepubiek. Elke dinsdag kun je Nederlandse artiesten bewonderen op Star Beach Water Park.
 
Lekker flirten op KretaStar Beach doet grotendeels dienst als vertierplek voor ouders en kids, maar beschikt ook over twee party area's. Elke dinsdag vanaf acht uur 's avonds kan je terecht voor je wekelijkse portie Beach Flirt. De feesten duren tot middernacht, waarna je één van de vele clubs op het eiland in kan rollen. De dresscode voor alle feesten is wit.
 
Star Beach heeft twee party area's dit jaar onderverdeeld in de Blue en de Black area. Blue is het domein van dj Chuckie, die bijna elke week aanwezig zal zijn. Hij nodigt deze zomer onder andere Laidback Luke, Roog, Benny Rodrigues, Lucien Foort en nog veel meer Nederlandse toppers uit om lekker met hem mee te flirten. De black area staat in het teken van hardstyle en hier staan dan ook de grote namen uit die scène. Denk aan Zany, Prophet, Dana en Pavo.
 
Alle data op een rijtje:

27-6 Chuckie, MC Gee
4-7 Chuckie, Ricky Rivaro, MC Gee, Showtek
11-7 Roog, Tom de Neef, MC Gee, Technoboy
18-7 Chuckie, Jean, MC Gee, The Prophet
25-7 Erick E, Randy Katana, MC Gee, Zany
1-8 Chuckie, Benny Rodrigues, MC Gee, Luna
8-8 Chuckie, Don Diablo, MC Gee, Dana
15-8 Laidback Luke, Lucien Foort, MC Gee, Pavo
22-8 Chuckie, Sidney Samson, MC Gee, Zany
29-8 Chuckie, MC Gee

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws