Sharam Jey @ Woodstock69: gratis entree

Partyscene Redactie | 19 mei 2007
headlines

De partymarkt lijkt nog niet verzadigd, en in de zomer verplaatst het leven zich naar de kust. Voor veel feestjes bij strandtenten dien je, net als in de clubs, entree te betalen. Dat loopt uiteen van 5 tot en met 15 euro. Dat het ook anders kan bewijst Røring bij Woodstock in Bloemendaal deze zomer.
Roring
Hoe de mannen van Røring ’t voor elkaar hebben gekregen weten we niet, maar dit gratis toegankelijk feest, dat deze zomer 3 edities heeft, begint zaterdag 30 juni al met een mooie line up.

Op deze eerste editie staan namelijk resident Terry Toner, muzikaal wonder Mason (bekend van z’n hit Perfect Exeeder), en de Duitser Sharam Jey! Deze gozer die over de hele wereld succes boekt is ook wel bekend van z’n vette remixen voor Moby, Mylo, en Faithless, en zal je niet snel meer op een gratis feestje achter de decks tegenkomen.

Røring staat verder voor een gezellige rommelige sfeer, wat uiteraard goed bij Woodstock69 past. De strandtent en het strand zal bezaaid zijn met allerlei stands, bouwwerken, performers en decoraties. Kortom een wirwar aan invloeden waarbij de bezoeker volop beziggehouden wordt.  

De kick off is dus op zaterdag 30 juni om 13.00 uur. De vertrouwde Woodstock dj’s, o.a. Tino en Steef, trappen de dag af. Om 17.00 uur beginnen Terry, Mason & Sharam. En bij slecht weer is het feestje overdekt. Meer info op www.woodstock69.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws