Nog even er tussenuit

Partyscene Redactie | 13 september 2006
headlines

Nu de wind zo guur is en de regen zo nat, verlangen we weer naar die warme zomerdagen, dat je uren op het terras kon zitten, gezellig barbecuen met je vrienden, rosétjes drinken tot diep in de nacht en dansen op het strand.

Omdat die tijd niet snel meer zal terugkomen is het misschien een goed idee om nog even een “last minute” te boeken en de zon op te zoeken. De zomervakantie mag dan over zijn, als je studeert is het altijd mogelijk om er tussenuit te glippen, dat ene weekje mis je toch niets.

Voor de werkende onder ons, is het natuurlijk nooit te laat om een paar vakantie dagen op te nemen, of ineens een griepje onder de leden te hebben, het heerst.

Er zijn verschillende opties, voor een weekje weg. Wil je zeker zijn van een prettige verblijfplaats en een comfortabele vlucht, dan kun je natuurlijk via een reisbureau of websites, zoals www.sunweb.nl, een reis boeken. Ben je meer het avontuurlijke type, ga naar Schiphol met je koffers en zie waar de vlucht je heen brengt, deze tijd van het jaar zijn er genoeg leuke hotelletjes of hostels vrij.

En dan kan je ook nog de familie opzoeken die in het warme Italië woont, boek een vlucht voor € 0,99 via www.ryanair.nl en je zit binnen no-time in de zon.

Genoeg mogelijkheden dus! Ga er nog even tussenuit, daarna begint de wintertijd pas echt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws