Het wordt heet in Arnhem

Partyscene Redactie | 3 mei 2007
headlines

Nieuwe concepten voor feesten duiken overal op. Arnhem kan daar niet op achterblijven natuurlijk. Op 9 juni vindt in The Level de eerste editie plaats van HotSenses.

tony cha chaEen fijne portie house gaat er altijd wel in. Dat weten ze in Arnhem ook wel. In de Arnhemse club The Level wordt dan ook een nieuw concept gelanceerd, waar het genre centraal staat. Op zich niet veel nieuws, maar wel lekker. Het feest heet HotSenses en de eerste editie vindt plaats op zaterdag 9 juni. HotSenses heeft een aantal house dj’s uitgenodigd die weten hoe ze een feestje moeten bouwen.

De avond wordt om 22.00 uur geopend door Tyce, met zijn funky house. Een uur later worden de decks overgenomen door Tony Cha Cha, die met zijn snelle skils en opzwepende tracks de dansvloer moeiteloos in beweging zal krijgen. Hij wordt weer opgevolgd door dé house dj van het moment: Laidback Luke, die de cd-spelers weer zal laten overwerken met zijn groovy tunes. Als laatste kruipt Ricky Rivaro de dj-booth in. Naast de meest uiteenlopende house lopen er ook mooie candy girls rond en kun je genieten van fraaie visuals en de zomerse geuren van de geur-jockey. Het festijn gaat door tot 05.00 uur en kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en 12.50 aan de deur.

Voor meer informatie ga je naar www.hotsenses.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws