Latin Village 2007

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Al sinds de eerste editie in 2005 staat LatinVillage bekend om zijn swingende karakter en is daarmee niet meer weg te denken uit de Nederlandse festivalagenda.

LatinVillage bestaat uit 5 podia; Strictly Salsa presenteert verscheidende live bands zoals LA 33 uit Colombia, bij de salsaliefhebber ongekend populair door hun hit La pantera mambo. Ook zullen verscheidene dansshows, o.a. de Swin Guys uit Itali, op dit podium de revue passeren. Maar ook bij de Latinhouse stage kan weer gedanst worden op de platen van bekende DJs zoals Junior Sanchez (US), Benny Rodrigues en D-Rashid. Favala Funk met o.a. Daniel Haaksman, Latin Eclectic met o.a. Mr. Wix. Sanfran Bounce met o.a. Svendex.

De combinatie van de bovenstaande podia zorgt voor een unieke sfeer. Het is juist deze intieme sfeer die grote indruk maakt op iedere bezoeker. De recensies zijn dan ook ieder jaar uitermate positief.

Naast de verschillende podia worden er ook workshops gegeven waar iedereen de basis van Salsa aangeleerd kan worden. Beginners kunnen in 20 minuten alles leren wat ze nodig hebben om dansend de dag door te komen. Voor gevorderden zijn er ook classes van de wereldwijd gerenommeerde Super Mario (UK) en Swin Guys (IT).

Met een breed assortiment van latin fusion food, een grote diversiteit aan goede hapjes en heerlijke cocktails is Latin Village een compleet outdoor event.

Voor de tweede maal presenteert het festival de Latin Village 3CD, met een actuele selectie van de beste salsa, latin house en baile funk-tracks. Zo is voor de opzwepende Braziliaanse baile funk internationaal erkend expert Daniel Haaksman benaderd, een connaisseur die ook tijdens Latin Village te beluisteren is.

Latin Village, georganiseerd door A Venue* (bekend van de maandelijkse SalsaLounge) is high heel friendly en regenbestendig. Ook in 2007 biedt het festival plaats aan meer dan tienduizend bezoekers, terwijl de gekozen opzet wederom een garantie zal zijn voor die zo gewaardeerde, intieme sfeer.

Latin Village: zondag 1 juli 2007
Recreatie gebied Spaarnwoude/Terrein Houtrak
Halfweg bij Amsterdam
11:00 uur 23:00 uur
Entree: 32,50 presale (ex fee) bij Ticketbox, BEEP! en Amsterdam Uit Buro (AUB).

De minimum leeftijd voor toegang tot het festival is 18 jaar. Vanaf station Amsterdam-Sloterdijk brengt de Festival-Shuttlebus je in 10 minuten naar het festivalterrein, maar je kunt ook je auto parkeren op het parkeerterrein nabij het festivalterrein. Latin Village is 'high heel friendly' en regenbestendig. Er zijn voldoende kluisjes aanwezig en gratis toiletten.

LINE UP LATIN VILLAGE 2007

STRICTLY SALSA

LA 33 (COLOMBIA)
AZCAR NEGRA (CUBA)
ROMY RICK (DOM.REP.)
DJ MAURICIO REYES (UK)
DJ MAURI (CHILE/NL)
SWINNGUYS (ITALY)
SUPER MARIO (UK)
ALEX LIMA (BRASIL)
ORVILL SMALL
SALSA DANCE SQUAD
PATRICK & BRIAN

LATINHOUSE
JUNIOR SANCHEZ (USA)
BENNY RODRIGUES
LAIDBACK LUKE
D-RASHID
ROOG
GREGOR SALTO
SERGIO FLORES (CH)
BRIAN S
RANDY VICIOUS
RISHI BASS
ANDREI RUSSO
MC GEE
MC STRETCH

FAVELA FUNK
DANIEL HAAKSMAN (D)
TCHICKY EL DENTE (FR)
SANTO JR.
VANDERLEI
BRASAZOUK DANCERS
AX BRASIL

LATIN ECLECTIC
MR WIX
HITMEISTER D
MANGA
LEROY REY
SP
L DOPA
TOM TRAGO
FLEXICAN
OFF THE WALL
TURN

SANFRAN BOUNCE
RYAN MARCIANO
SUNNERY JAMES
SVENDEX

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws