Vijf jaar De Rechter

Partyscene Redactie | 18 april 2007
headlines

Vijf jaar geleden opende de Rechter voor het eerst haar deuren en bracht daarmee interessante house artiesten naar het zuiden des lands. Dit zal worden gevierd met vijf dagen feest!

Van donderdag 26 tot en met maandag 30 april kan je losgaan op artiesten als Kevin Saunderson, Jesse Rose en Roog. Hieronder het volledige programma.

Donderdag 26 april

Erick E en residents Leander & Linke Loetje openen het feestelijke weekend.

Vrijdag 27 april

Detroit house legende Kevin Saunderson is dé eregast van het jubileum. Vanaf zijn eerste grote successen in de jaren 80 met Innercity tot aan de prestigieuze techno concepten die deze house held op zijn naam heeft staan. Alles wat deze man aanraakt is muzikaal meer dan verantwoord. Kevin Saunderson wordt deze avond muzikaal ondersteund door het beste dat Eindhoven te bieden heeft op techno gebied: Robob, Solid Decay (live) en Gideon. Het cafe is gereserveerd voor de Emotion crew oftewel Walther 2000 en Minidell.
De Rechter
Zaterdag 28 april

Op zaterdag is de eer aan de grote man achter HouseQuake! Dj Roog is altijd goed voor een volle zaal. Dat zal deze keer ook zeker het geval zijn. Ondersteund door zijn HousQuake collega Jeroenski gaat het spreekwoordelijke dak er weer eens af. In de Rechtzaal kun je getuige zijn van een ware dj battle. De boys van de T-Shu dj Battle Crew nemen het weer eens tegen elkaar op en deze keer is het menens.

Zondag 29 april

Momenteel is Jesse Rose's thuisbasis in Berlijn al hoef je maar een vluchtige blik in de agenda van deze uit Bristol afkomstige top producer/dj te werpen om te zien dat deze dj niet veel thuis is. Ook Eric de Man, Thomson en KruH zijn erbij.

Maandag 30 april Koninginnedag

Bijna alle residents van de Rechter komen voorbij tijdens deze 5 dagen maar op deze laatste dag maken we het wel erg bont. Baldy Brothers, Yamani, Freddy, Makcim, Henry, Paul Clarinda, Ivo, Robin Daniels, Smith Davis (Be), Thomson & Niles (BLITZ), Dirk Dali en Phenc staan achter de decks!

Een passepartout voor 5 dagen kost 25 euro en is verkrijgbaar bij Emotion, Rare Records en de Rechter in Eindhoven. Natuurlijk zijn er ook losse tickets verkrijgbaar, check www.derechter.com voor meer info.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws