VONK in Hotel Arena

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Uit de UK wordt niemand minder dan hit productie-duo Soul Avengerz ingevlogen.

De Soul Avengerz (UK) Paul Gardner & Wayne Oconnell zijn al jaren belangrijke spelers in de Londonse House scne. Ze scoorden enorme hits met Dont let the morning come op Positiva en remixes van Tom Novy (your body), Chris Lake (Changes) en Beyonce.

Roog behoeft geen introductie. Deze Hollandse grootheid is met Hardsoul inmiddels wereldwijd een fenomeen.

Billy the Klit beschikt over een nieuwe en eigen eclectische sound: Met een energieke mix van sexy house, passievolle disco en een druppeltje urban heat laat hij heel Nederland op zijn grondvesten beven.



Als echte liefhebber is Stef Vrolijk al jarenlang actief in de internationale housescene. Deze Haagse Nachtburgemeester draaide met alle groten der Housewereld zoals Carl Cox en Sander Kleinenberg. Met zijn nieuwe focus op de Neder-House en voorman van nieuwe formatie Punk Paradise weet hij precies hoe hij een zaal op zijn kop kan zetten.

DJ en producer Baggi Begovic verbaast keer op keer met een verrassende set. Zijn groovy en funky clubsound vult hij aan met ritmische tribal, vrolijke vocalen en zo nu en dan een uitstapje richting techhouse.

'New kid on the block' DJ Denniz heeft een brede ervaring op zowel grote buitenevenementen als op kleinere, intiemere feesten en weet precies wat het publiek van hem verwacht en vult die verwachting moeiteloos, funky en gepassioneerd in.

Samen met deze DJs zorgt MC la Voce zoals altijd voor een uitgelaten warme sfeer.

Kaarten voor VONK kosten 15,- in de presale en 20,- aan de deur. De presale vindt plaats bij Ticketbox, Beep, AUB en Hotel Arena.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws