Concert Jeugd van Tegenwoordig afgelast dankzij hooligans

Partyscene Redactie | 26 maart 2007
headlines

Concert Jeugd van Tegenwoordig afgelast dankzij hooligans

Feyenoord-hooligans dreigden afgelopen vrijdag een optreden van de Jeugd van Tegenwoordig te verstoren. De Amsterdamse formatie zou acte de présence geven in het Rotterdamse Off_Corso, maar daar zag de organisatie op het laatste moment vanaf. 

Het doorgaans zo sfeervolle Off_Corso dreigde afgelopen vrijdag te ontaarden in een massale vechtpartijNa overleg met de politie heeft de organisatie van Bacardi B Live besloten het optreden niet door te laten gaan. De politie was ingelicht over een eventuele bestorming van Off_Corso tijdens het concert van De Jeugd. “Het was een preventieve maatregel”, aldus een woordvoerder van de politie. De andere optredens in de Off_Corso konden wel doorgaan.

Februari vorig jaar werd een concert van De Jeugd van Tegenwoordig tijdens de Kameraadjesdag van Feyenoord geschrapt. Ook toen was de organisatie was bang dat het optreden verstoord zou worden door supporters. Tijdens de R Uitmarkt in september 2005 was er wel een warm onthaal voor de Amsterdamse ’Jeugd’ op het Rotterdamse Schouwburgplein.

Off_corso

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws