LOS op Koninginnendag (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Wat gaat Soulmax in hemelsnaam uit de trukendoos halen na een surprise zaterdag EN een paaszondag editie in het Paard van Troje in Den Haag? Whats next moet je gedacht hebben ROAD TRIP! Voor de volgende editie van LOS reizen we af naar de geweldig verbouwde Outland in Rotterdam. Rotterdam here we come, are you ready for LOS?

In de stijlvolle Mainworld van Outland wordt door je verwelkomd door niemand minder dan DJ Roog, die met zijn set zoals niemand anders dat kan de mood voor de avond op LOS to the max, party til sunrise, zal zetten. Next in line: Sidney Samson, deze resident van o.a. de Exxelent avonden in de Matrixx met grootse plannen voor de toekomst heeft ons al eerder verblijd met zijn eigen groovy, funky, latin house sounds en zal ook deze avond zeker aan onze hoge verwachtingen voldoen.

Ondertussen kun je in de Upperworld van Outland, de unieke glazen koepel op het dak losgaan op de intens prikkelende geluiden van DJ Fetish Verdi en eigenzinnig duo SoulFonic Source met hun back2back set om van te watertanden, en natuurlijk genieten van het geweldige uitzicht over Rotterdam en omstreken!

Terug naar de Mainworld, die deze avond gehost wordt door MC Angelissa, waar bad-boy Victor Coral, een lust voor oog en oor, met zijn raw urban sexy house zijn welverdiende plek in de grootse line-up van LOS in de Outland verdedigd. Lucien Foort, die op de paaszondag editie in het Paard in Den Haag nog de kurk van de avond trok, komt deze editie in de Outland Rotterdam ook graag zijn wereldwijd gewaardeerde kunsten tonen.
Aan D-rashid en Andrei Russo de taak om het onvermijdelijke eind aan deze avond te breien, maar niet voordat de Amsterdamse latin house pionier en de Russische trommelaar met hun show waar de professionaliteit van afdruipt het latin virus LOS hebben gelaten op diegenen waar de avond uiteindelijk om draait, jullie!

Outland is gevestigd in het gebouw dat voorheen Tomorrowland heeft gehuisvest, pal langs de A20. Bezoekers van vroeger en onbekenden zullen hun ogen uitkijken; op het casco na is niets meer hetzelfde, met als eyecatcher nummer 1 de waanzinnige mooie doorzichtige koepel op het dak: volkomen vernieuwd, high-tech aangepast met een geweldig uitzicht over Rotterdam en omstreken. Met ruim voldoende parkeergelegenheid en station Rotterdam Alexander aan de overkant van de Prins Alexanderlaan is het vervoer ook voor het vaste Haagse LOS publiek geen reden om dit feest te moeten missen!

OUTLAND ROTTERDAM

23:00 TILL 05:00

D-RASHID & ANDRE RUSSO
FETISH VERDI
ROOG
LUCIEN FOORT
SOULFONIC SOURCE B2B SET
SIDNEY SAMSON
VICTOR CORAL

MC ANGELISSA
VISUALS & ART BY VJ FURY

CHECK SOULMAX.NL & OUTLAND.NL

Presale tickets: All Free Record Shops & more than 1000 Ticketbox outlets.
Online Presale: Easyticket.nl & Ticketonline.nl or by calling: 0900 300 6000 (45c/m)
Presale: 12,50 ex fee

Fashionable people are what we look for!
Update your looks, check the fashion books.
Make up is colourful and crazy, now dont be lazy!
Be creative and let yourself go.

INCLUDING SPECTACULAR THEATRE APPEARANCES

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws