Dynasty The 80s and Beyond

Partyscene Redactie | 15 maart 2007
headlines

Het verleden is al een tijdje weer helemaal hip. Alles mag weer gerecycled worden en wat oud is, is lekker. Op 14 april kun je tijdens Dynasty weer je hart ophalen aan nostalgie.

dynastyDe eerste editie van Dynasty met oud & nieuw was een groot succes te noemen en dat smaakt natuurlijk naar meer. Niet verwonderlijk dus dat er een vervolg komt. Dat zal plaatsvinden op zaterdag 14 april op het Westergasterrein, in Zuiveringshal West en het daaraan sluitende theater De Openbare Verlichting. Dynasty: The 80’s & Beyond is ook nu weer geïnspireerd door de fameuze soap Dynasty. Laat maar komen dat verleden.

Ook dit keer is er gezorgd voor een line-up met nationale en internationale namen, die zichzelf in het verleden ruimschoots bewezen hebben op het gebied van de authentieke 80’s sound. Achter de decks in Zuiveringshal West staan oudgedienden als Ben Liebrand, Alex van Oostrom en Silverius. De sensuele zusjes van Loïs Lane komen een ode aan Abba brengen en jaren tachtig icoon CeCe Peniston is de slagroom op de taart. Deze diva verwierf met haar soulvolle stem wereldfaam en scoorde een dikke hit met het nummer Finally.

  

Een stukje verderop, in theater De Openbare Verlichting, gaat Dynastie terug naar het oeroude housegevoel en worden de gloriedagen van de iT en de RoXY nog eens dunnetjes over gedaan. Dimitri en Marcello, destijds residents in deze clubs, zullen met hun platen uit de oude doos deze tijden laten herleven. De twee dj’s worden bijgestaan door iT dj Alvredo. Kaarten voor dit feest kosten 35 euro. Aanvang is 21.00 uur en het eindigt om 04.00 uur.

  

Surf voor meer info naar www.dynasty.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws