Hed Kandi/ Punk Paradise

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Wederom hebben we een arsenaal van halfgoden uit de Hed Kandi stal getrokken voor de echte muziekliefhebber. De heren, die hun grootheid te danken hebben aan hun gevoel voor funky opzwepende housemuziek zoals die in zijn oorsprong is bedoeld, staan klaar om het Paard uit zn voegen te laten knallen.

In de mainroom staan de Hed Kandi tyconen Andy Warburton en Jim Breese.
Andy Warburton die deze zomer al het zevende jaar ingaat van zijn residentie op Ibiza, in clubs als Mambo Bar en Pacha Terrace, zal op deze avond worden bijgestaan door Jim Breese. Jim Breese heeft de afgelopen twee digitale edities van Hed Kandi gemixed; Stereo Sushi en Twisted disco. Daarnaast heeft hij meegewerkt aan de mix van de Hed Kandi albums; Nu Cool, Serve Chilled en de Beach House Collections. De heren zullen op deze avond de roemmakende en typische sounds van Hed Kandi vertegenwoordigen.

De sideroom zal vanavond gehost worden door Punk Paradise. Deze nieuwe rebelse formatie heeft zijn staat van dienst al bewezen, als je alleen al kijkt naar de motieven en intentie waarmee zij de side room zullen bombarderen. Punk Paradise zal op geheel eigen wijze de stevigere Neder-House beats ten gehore brengen. Frederik Abas en Stef Vrolijk zullen deze taak, die hen zeker niet voor het eerst wordt voorgeschoteld op zich nemen. De heren die hun credits in de loop der jaren al dubbel en dwars hebben verdiend binnen de club scne, zullen deze taak op zich nemen en ervoor zorgdragen dat de Side-room op 24 Februari Ground Zero doet vergeten. Onze Punk Paradise formatie zal vanavond worden bijgestaan door niemand minder dan Jamie Westland; De drumvirtuoos van Di-rect staat klaar om op shockerende wijze onder begeleiding van de heren Vrolijk en Abas de sideroom van het Paard om te dopen tot het Punk Paradise.

Hed Kandi
Datum: 24 maart 2007
Line up: Andy Warburton, Jim Breese, Frederik Abas, Stef Vrolijk, Jamie Westland(Di-rect)
Locatie: Paard van Troje
Adres: Prinsegracht 12, Den Haag
Tijd: 23:00 uur
Prijs: 15.- euro (presale), 18 euro (door) excl. servicekosten

Voorverkoop:
www.beep.nl
www.ticketbox.nl and all ticketbox outlets
callcenter 0900-9393
Paard van Troje - Prinsegracht 12
Hype - Prinsenstraat 4
Rhythm Import - Torenstraat 96

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws