Choice in Maastricht

Partyscene Redactie | 1 maart 2007
headlines

Ook onder de rivieren weten ze maar wat goed hoe je een fijn feestje moet bouwen. Organisatie Pride gaat nu met ‘Choice’ een maandelijks concept neerzetten in Maastricht.

rene ameszHet uitgaansleven van Maastricht gaat weer de nodige input krijgen met Choice, een nieuw en fris concept van organisatie Pride. De eerste editie vindt plaats op zaterdag 3 maart in Kadans. Met het feest zegt de organisatie een alternatief te willen bieden op het verzadigde kroegleven. Het draait bij dit feest om gezelligheid en muziek en Pride hoeft er geen geld aan over te houden, want de entrée is gratis. Daarnaast wil Pride het publiek graag de nodige houvast bieden, vandaar dat het concept op maandelijkse basis georganiseerd wordt. Choice zal daarom iedere eerste zaterdag van de maand plaatsvinden, met wisselende programma’s.

 

De Grand Opening komt voor de rekening van residents Krizz & Monte Christo, die samen met MC Nadja N het feest tot een succes zullen maken. Deze twee lokale helden zullen op iedere editie van Choice acte de présence geven. Ook licht Pride al een tipje van de sluier op voor komende edities. Zo staat op 7 april DJ Dominico van Café d’ Anvers op het programma, komt DJ Jean op 5 mei draaien en staat René Amesz op zaterdag 2 juni achter de decks, tijdens de eerste XL editie.  

Meer info staat op www.dj-krizz.tk.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws