Secret Cinema remix contest

Partyscene Redactie | 1 maart 2007
headlines

Altijd al een keertje Secret Cinema willen remixen? Dat kan nu. Je kunt de parts van twee tracks van deze producer downloaden en ermee aan de slag gaan. Mooie prijzen kunnen je deel zijn.

secret cinemaEr zijn twee tracks te remixen. Producers kunnen hun interpretatie geven van Watergruv, een nog niet uitgebracht nummer uit 2007 en van Meng’s Theme, de klassieker van Secret Cinema uit 1993. Producers mogen dan ook maar twee remixen inleveren. De jury bestaat uit Jeroen Verheij a.k.a Secret Cinema en Michel de Heij. De contest is uitgeschreven in samenwerking met Foem. Op hun website zijn de parts ook te downloaden. Je moet je dan wel even registreren op het forum.

De contest gaat vandaag van start en duurt tot 31 mei en wordt gedaan samen met THEM Records, het nieuwe label van Jeroen en Michel. Dat richt zich op stijlen als techno, house, electro, minimal, maar ook op trance, hardcore, experimental en massive. De slogan van THEM: Music By People For People! Er zijn mooie prijzen te winnen, zoals een platendeal bij THEM, de winnende remixen worden ook echt uitgebracht, software van Steinberg en Fruity Loops en meer.    

   

Surf naar www.foem.info om mee te doen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws