Emporium 2007: The Forbidden City

Partyscene Redactie | 16 februari 2007
headlines

Langzaam aan worden de contouren van de zomerfestivals weer zichtbaar. Zojuist maakte de Nijmeegse club The Matrixx alvast meer details bekend over hun dancefestival Emporium.

emporium poster‘In the heart of the Empire, only the chosen few are allowed to enter... this is Emporium 2007, The Forbidden City!'. Het moge duidelijk zijn, de derde editie van het dancefestival staat in het teken van de mysterieuze stad uit het Chinese keizerrijk: The Forbidden City. Vanuit De Verboden Stad bestuurden de Chinese keizers van de Ming- en de Qing-dynastie hun rijk. De stad ligt in de Chinese hoofdstad Peking en werd in 1422 gebouwd. In de stad woonde de keizer met zijn hofhouding en het gebied was verboden voor buitenstaanders, vandaar de naam.

Na twee uitverkochte edities in Romeinse en Egyptische sfeer laat Emporium 2007 je nu dus kennismaken met de Chinese sfeer. Het festival van The Matrixx vindt op zaterdag 26 mei opnieuw plaats op recreatieterrein de Berendonck Wijchen, onder de rook van Nijmegen. Het terrein wordt fraai opgeleukt met Chinese tempels, overdadige paleizen, drakenoptochten en nog meer mysteries uit het Chinese keizerrijk. Er zijn dit jaar 7 stages met meer dan 75 dj’s. De locatie is geschikt voor zo’n 20.000 bezoekers. De voorverkoop begint op zaterdag 17 februari, morgen dus, en de volledige line-up wordt bekend gemaakt op 9 maart. Kaarten kosten 35 euro. We houden je op de hoogte.

Meer info vind je op www.emporiumfestival.nl.          

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws