Fun Lovin T-Dansant

Partyscene Redactie | 6 februari 2007
headlines

Wie nog niet uitgestapt is in het weekend van 25 februari, kan die zondagmiddag even gaan leuten bij T-Dansant. Na een pauze van vijf maanden is het feest terug. Ouderwets genieten dus.

T-Dansant heeft een naam hoog te houden. Het is er altijd goed toeven en het is ouderwets genieten op de zondagmiddag. Drinken, dansen, socializen en dat alles onder het genot van de lekkerste muziek en in de mooiste ambiance. Wie op zondag 25 februari er even helemaal uit wil, doet er goed aan naar Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam te komen, want daar staat je weer heel wat te wachten.

fun lovin criminals

Het lijk alsof organisator Loveland ook de stoute schoenen aan getrokken heeft en het voor een deel over een andere boeg gaat gooien. Want niemand minder dan de Fun Lovin’ Criminals komen langs. Nee, de gitaren en drumstellen worden thuisgelaten, want de heren komen een dj-set doen. De bekende funky groep scoorde in het verleden al grote hits met King Of New York, Love Unlimited en Scooby Snacks, met een sample van de openingsscène van Pulp Fiction. Wie wil weten waar Huey, Frank en Fast graag naar luisteren, moet zeker langs komen, want ze zullen hun favoriete plaatjes komen opzetten.

Maar er is meer muziek. De Grand Ballroom is namelijk het domein van niemand minder dan de Duitse dj Tom Novy. Met grote hits als Superstar en Your Body is de man niet meer weg te denken uit de clubscene en zijn soepele en groovy house hebben van hem een internationale ster gemaakt. Ook T-Dansant residents Godard en Roog zullen niet ontbreken, net als mister Loveland himself niet: Marnix. Daarnaast kan je uiteraard weer culinair genieten tijdens het diner in de Wintertuin, is er een artclub en zal de aankleding van het prachtige Krasnapolsky weer oogstrelend zijn.

De kaartverkoop is inmiddels begonnen. Kaarten kosten 30 euro incl fee.

T-Dansant

Zondag 25 februari, Hotel Krasnapolsky, Dam 9, Amsterdam

Van 17:00 tot 00:00 uur

Meer info vind je op www.tdansant.nl en www.loveland.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws