FunX presenteert de laatste Urbantown

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Al weer 6 jaar geleden beleefde Urbantown haar eerste editie in Nighttown, Rotterdam. De urban scene stond nog in zijn kinderschoenen en zulke feesten waren er simpelweg nog niet. Maar dat ging nu veranderen!

Urbantown werd een succes en al snel bleef het niet bij Nighttown: ook in Den Haag, Amsterdam, Maastricht, Arnhem, en Deventer startten de Urbantown avonden. In 2007 is Urbantown uitgegroeid tot een van de populairste urban feesten van Nederland.

Artiesten als Blaque, Artfull Dodger, MJ Cole, Nina Sky, Jay Sean, Chris Brown, Partysquad, Elephant man, RMXCRW, Beatkidz, THC, U-Niq, The Opposites en vele anderen stonden op het podium van Urbantown en resident DJ's als Goodfellas, Orlando, DJ Kid, Rockid, TLM, DCS, Fanatic, Sake, Fanatic, Roberto, Idriss en Hurricane Sound System zorgden voor de hotste en lekkerste R&B, hiphop en dancehall tunes van het moment.

Maar aan al het goede komt een einde....
Nog 1 keer bouwt de Urbantown crew een feestje, en wat voor een!
Tijdens de laatste Urbantown sluiten we in stijl af met Surinaamse sounds van Haagse bodem.

W.W.W.W. (Wij komen wanneer wij willen) is een kaseko band bestaande uit verschillende jonge talenten uit Den Haag en Amsterdam. W.W.W.W. staat voor het eerst op het podium van het Paard en zal er dan ook gegarandeerd een leuk Haags feestje van maken!

PELIGROSO is een Antilliaanse drumband en bestaat al weer ruim 4 jaar. Peligroso betekent in het papiamentu 'gevaarlijk'. Maar schrik niet, want deze band brengt hun muziek volgens de huidige straatpraat, juist Peligroso!

Natuurlijk zijn Idriss, Hurricane Sound System, Goodfellas en MC GMB deze allerlaatste Urbantown aanwezig om de party te crashen en het licht voor de laatste keer uit te doen.

FUNX presenteert DE LAATSTE URBANTOWN

MET LIVE SURINAAMSE SOUNDS VAN:

W.W.W.W. EN PELIGROSO

HURRICANE SOUND SYSTEM
GOODFELLAS DJ TEAM
DJ IDRISS
MC GMB

Datum: 3 februari 2006
Locatie: Paard van Troje, Prinsegracht 12 Den Haag
Doors: 00.00 uur
Entree: 10 euro (excl. servicekosten)
Minimum leeftijd is 18 jaar, ID verplicht

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws