Daten in The Zoo

Partyscene Redactie | 29 januari 2007
headlines

Het aantal gelukkige stellen na de eerste aflevering van The Zoo Dating Special vorig jaar augustus was zo groot, dat Club Zebra op 16 februari weer de deuren opent voor alle vrijgezellen van Amsterdam en omstreken.

 

Ook vrouwen kunnen elkaar versierenHoe dat werkt, zo’n dating special? Onder het genot van een glas champagne kun je een keuze maken uit drie bandjes. De kleur roze duidt aan dat je single bent, groen betekent monofoob en met een wit bandje ben je niet beschikbaar. Sta je voor alles en iedereen open? Ben jij de meest felbegeerde vrijgezel van Amsterdam? Of kies je het bandje dat betekent dat je al jaren bezet bent en niet van plan bent je partner te doen vergeten die avond? De keuze is aan jou.

Hoe werkt dat versieren ook alweer? Eerst oogcontact. Nog een keer oogcontact. Klein glimlachje. Dichterbij elkaar gaan staan. Elkaar per ongeluk aanraken. En tja, dan moet je toch echt samen gaan dansen. Om de juiste ‘move’ te kunnen maken moet natuurlijk ook de juiste muziek beschikbaar zijn. Daarvoor zijn Frederik Abas enl DJ Chuckie van stal gehaald.

Club Zebra is met de The Zoo ‘Dating Special’ Frederik Abas, Jeremaine S en special guest DJ Chuckie vrijdag 16 februari dé place to be.

The Zoo Dating special

16 februari                             

Dj’s: Frederik Abas, Chuckie, Jeremaine S

Plaats: The Zebra,                                                           

Korte Leidsedwarsstraat 14, Amsterdam                            
Tijd: 22:00 - 04:00 uur                                                      

Kosten: 10,- euro          

     

Zebra Lounge

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws