Famous *** Odeon

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na haar maandelijkse residentie in de hoofdstedelijke Panama is Famous weer fris terug in een nieuwe locatie. Voortaan zal Famous elke 1e vrijdag van de maand in de Odeon te Amsterdam plaatsvinden. Met deze mooie stijlvolle locatie aan de Singel, in het centrum van Amsterdam, hebben we mogelijkheden genoeg om er iedere maand weer een top feest van te maken.

Nadat iedereen de verplichte kerst en oud en nieuw nummertjes weer achter de rug heeft en een beetje bijgekomen is van alle activiteiten daaromheen, mag er dus op vrijdag 2 februari weer gedanst worden!



Met Mischa Danils als resident DJ van Famous in de Odeon zal het in 2007 aan de muziek niet liggen. De Eigenaar van het Fame label heeft afgelopen jaar met zijn vrouw vriendelijke sound vele Club hits op zijn naam geschreven en staat tegenwoordig zowel als producer dan wel als DJ internationaal hoog aangeschreven.

Famous staat komend jaar voor lekkere muziek, gezellige mensen en genoeg vermaak. Dat is het doel en dat gaan we regelen.
Deze eerste editie zal Mischa worden bijgestaan door DJ Franklin. Deze jongen is iedere week in verschillende clubs in Amsterdam te vinden waar hij dus ook regelmatig zijn lekkere dansbare sound laat horen.

Zeker deze eerste editie in de Odeon gaat natuurlijk groots gevierd worden!! Zorg dus dat je op 2 februari paraat staat in de Odeon want, we gaan beginnen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws