Blote voetjes van de vloer!

Partyscene Redactie | 31 januari 2007
headlines

Heb je geen zin om op de zomer te wachten en wil je nu al op je blote voeten los op de dansvloer? Dat kan op zaterdag 3 februari!

Wat enige tijd geleden begon als grap, is werkelijkheid geworden: een kleinschalig feestje waar iedereen op blote voeten danst! Naast je jas zal je bij de garderobe ook verplicht je schoenen moeten inleveren. Maar waarom nu eigenlijk een housefeestje zonder schoenen?

Er is niets lekkerder dan uit je dak gaan op blote voetjes! Het geeft toch een super fijn gevoel om geen schoenen aan te hebben. Het gevoel van vrijheid is naar mijn mening ook waar de housescene voor staat.”, aldus organisator Mattijs van Dee.
Voetjes van de vloer!
De locatie is Grand Cafe Swing Inn (op 10 minuten afstand van CS) aan de Adm. Ruijterweg 23-27 in Amsterdam. Deze locatie bevat namelijk een geluidsdichte kelder. Qua muzikale ondersteuning zijn de steeds populairder wordende Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw uitgenodigd. Als iemand raad weet met een kelder van dit formaat zijn het deze koningen van de after wel.

Mike Ravelli heeft het druk de komende tijd. Kijkend in zijn agenda kun je o.a. een eigen clubavond vinden in Stalker en boekingen in het Patronaat . Naast deze drie presenteert Shoeless ook de boys van Bar27. Olivier Weiter, Lucatone en Rus zijn redelijk gewend om te draaien rond de middaguurtjes. Waar andere kappen gaan zij verder! En dat kun je ook zeker zeggen over hun platenkeuze; deze jongens weten elk feestje tot waar houseparadijs te maken.

De voetjes worden uiteraard niet vergeten deze dag, naast een heerlijk tapijt op de grond wordt er gezorgd voor het nodige voetplezier. Een ontspannende voetmassage zal niet ontbreken en daarnaast is er fruit en zal iedereen bij binnenkomst een cocktail krijgen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws