Sneakpreview Club Rembrandt

Partyscene Redactie | 15 januari 2007
headlines

Onlangs berichtte Partyscene over de nieuwe Eindhovense club van Extrema. Het streven was de nieuwe uitgaansgelegenheid tijdens Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag al geopend zou zijn, maar daarvoor waren alle vergunningen nog niet rond. Zaterdag 27 januari wel. Dan opent Club Rembrandt in Eindhoven zijn deuren voor een sneakpreview.

Club RembrandtClub Rembrandt bestaat uit maar liefst vijf zalen en een sfeervolle foyer. De twee grote zalen dienen als hoofdzalen, waarvan er eentje een vip-balkon heeft en vooral bedoeld is voor clubhouse. De andere zaal is een prachtige bioscoopzaal, geschikt voor andere, diepere muziekstijlen zoals techno, electro en minimal. Boven in het Rembrandt-theater zijn nog eens drie zalen; twee kleinere en een middelgrote: de Salle Blanche. In deze laatstgenoemde zaal kun je van alles verwachten. Creatieve initiatieven, cabaret, nachtelijke livejams, theatervoorstellingen of gewoon een relaxte lounge.

Club Rembrandt geeft op 27 januari een sneakpreview om je alvast een goede indruk te geven van wat je kunt verwachten. Alle zalen en de sfeerrijke foyer van de oude bioscoop zijn geopend tijdens de sneakpreview waarbij elke zaal een eigen karakter heeft. De line-up en verdere invulling van de avond worden niet van te voren bekend gemaakt. Extrema wil graag verrassend uit de hoek komen. In februari volgen nog vier delen van de sneakpreview. De officiële opening van de nieuwe club is in maart. De voorverkoop loopt via de website van Club Rembrandt. Alle mensen die een E-ticket hadden gekocht voor de NYE after, zijn al uitgenodigd. Als je dus een een kaartje wilt hebben voor de eerste avond, moet je er zeer rap bij zijn!

Naast de opening van Club Rembrandt maakt Extrema bekend dat de Early Bird tickets voor Extrema Outdoor op zaterdag 21 juli vanaf nu verkrijgbaar zijn. Koop je voor 1 april zo'n vroege vogel-ticket, dan betaal je 49 euro ipv 52.50. Tevens krijg je een gratis kaartje voor de persconferentie waar de line-up voor Extrema Outdoor bekend wordt gemaakt en waar de mensen van Extrema ook een feestje gaan vieren.

Club Rembrandt

Extrema

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws