Hed Kandi, ready to rock

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De Engels organisatie die mondiaal zijn beats en grooves als basisopvoeding aan haar publiek tentoonstelt, zal ook nu weer t Paard laten swingen op een manier die alleen kan worden ingevuld door deze toonaangevende organisatie binnen de clubscene. Uit voorgaande edities is gebleken dat t Paard een ideale omgeving vormt voor het ultieme Hed Kandi gevoel. Een gevoel van vrijheid zonder grenzen, met als gevolg het grenzeloos verlangen naar de volgende editie van deze toonaangevende clubavond.

Het Paard is uit de stal en de teugels zijn stevig aangetrokken. Hed Kandi zal t Paard binnen galopperen en de dansvloer bestormen met de uitgesproken befaamde funky Beats en Grooves waar Hed Kandi zijn naam onlosmakelijk aan heeft te danken. Ook nu zal de sound van Hed Kandi haar oergevoel overbrengen met de welbekende sexy vocals die menig bezoeker in een staat van ultieme verlichting zal brengen. De avond zal worden ingevuld met smaakmakende ingredinten in de gedaantes van residents Paul Wilkins en Lisa German, daarnaast zullen Haagse helden David Wagemaker, Jamie Westland en Stef Vrolijk het receptuur aanvullen met een dosis smaakversterkers in de vorm van opzwepende rockende sounds die ook deze keer zal zorgen voor een avond vol vuur en passie die de temperatuur tot het kookpunt zal laten stijgen.

Hed Kandi
27 januari 2007

Line up:
Paul Wilkins, Lisa German, David Wagemaker, Jamie Westland, Stef Vrolijk

Paard van Troje
Prinsegracht 12, Den Haag
Tijd: 23:00 uur

Prijs: 15,- euro (presale), 18,- euro (door) excl. servicekosten
Voorverkoop: Ticketbox, Beep, Paard van Troje - Prinsegracht 12, Hype - Prinsenstraat 4, Confused - van Diemenstraat 128 - 130, Rhythm Import - Torenstraat 96

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws