Gratis stappen

Partyscene Redactie | 4 januari 2007
headlines

Na december en oud en nieuw kunnen velen de bodem van hun portemonnee moeiteloos vinden. Het geld is op. De Amsterdamse discotheek The Power Zone heeft daar wat op gevonden.

The Power Zone heeft wat te vieren. De discotheek had met 2006 een heel goed jaar. Feesten als Gloss, Zoetzaligheid, Superstar, Ritmo, Wasteland, Nope Is Dope en True House Music scoorden uitermate goed en trokken heel wat bezoekers. Het jaar werd spetterend afgesloten met Gloss the NYE Edition.

laidback luke

Nou is uitgaan sowieso vaak een aanslag op je bankrekening en de decembermaand, met alle cadeaus en feesten van dien, telt dan nog eens extra zwaar. Als pleister op de wond en ook ter ere van het 6-jarig bestaan van de club, heeft The Power Zone nu wat leuks geregeld voor de bezoekers. De club begint het jaar met de Free Saturdays. Dat betekent dat je iedere zaterdag in januari gratis naar binnen kunt en kunt losgaan op de beste dj’s. Scheelt je toch weer een paar centen. We zetten het programma voor januari even voor je op een rijtje:   

Free Saturdays, 6 januari
Sidney Samson, Denniz, Fedor Limjoco, Issie Star

Free Saturdays, 13 januari
Laidback Luke, Rishi Romero, Chris Rox, Issie Star

Free Saturdays, 20 januari
Ricky Rivaro, Leroy Styles, Baggi Begovic, Issie Star

Free Saturdays, 27 januari
Ricky Rivaro, Lucien Foort, Marc McRowland, Issie Star

Surf voor meer info naar www.thepowerzone.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws