Dance Defense in Woerden

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 31-12-2006 organiseert de Stichting Dance Defense Woerden van 23.00uur tot 5.00uur de eerste editie van Dance Defense op het voormalige Defensie-eiland in Woerden.

Het Woerdense Defensie-eiland is n van de twintig hoogtepunten op het gebied van industrieel erfgoed in de provincie Utrecht. Sinds het vertrek van Defensie uit Woerden, eind jaren '90, zijn de gebouwen op het Defensie-eiland echter niet meer in bedrijf. Tijdens de jaarwisseling 2006-2007 gaat daar verandering in komen! Verdeeld over twee loodsen zal op het Defensie-eiland tussen 23.00 uur en
5.00 uur een spectaculair Oud & Nieuw feest plaatsvinden, dat toegang biedt aan zon 1000 feestgangers.

Niemand minder dan de Britse top-DJ Billy Nasty (http://www.torturedrecords.co.uk/ ) zal deze avond het Defensie-eiland weer tot leven wekken. Billy Nasty heeft zijn sporen al ruimschoots verdiend in de dance wereld. Van de mainstage op Dance Valley tot RockIt Open Air, overal waar hij komt levert hij een een dj-set af waar het publiek los op gaat. Het verbieden van het Seven Sins feest door burgermeester Leers in Maastricht, betekent dat Billy Nasty met Oud en Nieuw alleen exclusief op Dance Defense is te bewonderen. Billy Nasty zal zijn fans andermaal niet teleur stellen en met een daverende set Dance Defense waardig afsluiten.

Een andere internationale DJ die deze avond exclusief op Dance Defense achter de draaitafels zal plaatsnemen is DJ SAN( www.djsan.com). Na een jaar residentie op de fameuze Amsterdamse club avond Kremlin en de populaire Q-club in Zwolle slaat SAN vervolgens zijn vleugels uit en krijgt zijn maandelijkse avond in de bijzondere Kristal Club in Boekarest, in d club van India; Elevate Club, en een maandelijkse avond op Malta. Uiteindelijk breekt SAN ook nog eens door in Oost-Europa met als hoogtepunt een optreden op 's werelds grootste indoor dance evenement; Sensation White in Polen. SAN is daarnaast een gerenommeerde producer, zijn producties als Janeiro, Sunday en Mechanical People liggen wereldwijd op de draaitafels van vrijwel iedere grote dj. Deze producties zijn bovendien terug te vinden op mix cd's van dj's als Sasha, John Digweed, Paul Van Dyk, Dave Seaman, Deep Dish, Ferry Corsten en zijn geremixed door grote namen als Armin Van Buuren, Rui da Silva, en James Holden.



Billy Nasty en SAN worden deze avond bijgestaan door DJ Leonardo(Roxy, iT, Winkel van Sinkel), die ook samen met o.a. Eddy Zoey de band HIP vormt. Verder zullen de talenten Valentijn(Techno Unite, Chill-Style) en Marco Bouwman(Techniek Lokaal) zich van hun beste kant laten zien.

Door een aantal creatieve dingen zal de organisatie zich onderscheiden van andere feesten. Wat deze creatieve dingen inhouden zullen de bezoekers van Dance Defense te weten komen. Maar op een speciale avond als Oud en Nieuw hoort het n groot feest te zijn!

Kaartverkoop
De kaartverkoop van Dance Defense vindt plaats via de volgende adressen:

MAD Kleding, Voorstraat 15 Woerden
Caf De Marketier, Hogewoerd 2 -A Woerden
Biljart & Dart Centrum Padoc, Hoge Rijndijk 3 b Woerden
Ster Videotheek Molenvliet, Molenvlietbrink 305 Woerden

Mid-Town Utrecht, Zadelstraat 36 Utrecht

Meer informatie is te vinden op de website www.dancedefense.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws