TodaysArt genomineerd voor Promotieprijs

Partyscene Redactie | 30 november 2006
headlines

Het TodaysArt festival is genomineerd voor de Promotieprijs Den Haag. Het evenement is genomineerd vanwege zijn positieve bijdrage aan het imago van Den Haag.

todaysart logoTodaysArt is een cultureel festival, dat een combinatie maakt van kunst, muziek en technologie. Dance speelt altijd een grote rol in de programmering. Het is een multicultureel festival, waar creativiteit hoog in het vaandel staat. Er is niet alleen veel muziek, maar ook meer dan genoeg ruimte voor fotografie, mode, visuals, theater en nog veel meer artistieke ingevingen. TodaysArt is de officiële opvolger van het uit Den Haag vertrokken North Sea Jazz Festival.

Nu heeft de jury van de jaarlijkse Promotieprijs van Den Haag Olof van Winden, de directeur van TodaysArt en daarmee dus het festival, genomineerd voor die Promotieprijs. Olof is al jarenlang actief op het gebied van jongerencultuur en evenementen en brengt ook samenwerkingen met steden als Berlijn en Detroit tot stand. TodaysArt heeft onder leiding van deze man een enorm grote stap voorwaarts gemaakt en een groei in zowel mediabereik, programmakwaliteit en bezoekersaantallen. De prijs wordt toekent aan personen, bedrijven of instellingen die het afgelopen jaar een belangrijke positieve bijdrage hebben geleverd aan het nationale of internationale imago van Den Haag. De winnaar van de Promotieprijs wordt op 29 december bekend gemaakt. De volgende editie van het TodaysArt Festival vindt in 2007 plaats van 20 tot 23 september.

Meer info vind je op www.todaysart.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws