Innercity documentaire

Partyscene Redactie | 23 november 2006
headlines

De voorverkoop schijnt, na rondvraag bij enkele platenzaken, nog niet geweldig te lopen, maar ID&T zet de komende weken een PR offensief in voor de nieuwe editie van Innercity. Er is zelfs een heuse documentaire gemaakt.
Innercity
Pecan van Microfunk aka 2000 & One aka Dylan Hermelijn is al een tijd als leader op de site van Innercity.nl te horen, en ook de documentaire begint met dé techno track van deze zomer. Naast interviews met o.a. Amsterdammers Joost van Bellen, Carlos Valdes en Sandrien wordt Dylan zelf ook aan de tand gevoeld. Eind van de dag verschijnt hier op Partyscene ook een interview met de populaire producer.

Dit jaar dus geen viral online game voor het evenement in de RAI, maar een documentaire. Met de title Music is the Answer gaat ID&T in op de achtergrond van het vernieuwde Innercity en de dance in het algemeen. Waar staat Innercity voor? Wat is de positie van de dance in de hedendaagse muziekcultuur? En hoe heeft dit zich de laatste jaren eigenlijk ontwikkeld? De docu wordt vergezeld van uniek en soms hilarisch archiefmateriaal en je kan hem hier bekijken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws