Klaar voor de zomer?

Partyscene Redactie | 9 mei 2007
headlines

Uit onderzoek is gebleken dat 1 op de 3 vrouwen last heeft van extreem droge hielen. Toch willen wij vrouwen deze zomer graag met goedverzorgde voeten op de hipste zomerslippertjes en de leukste schoentjes kunnen rondlopen. Gelukkig is de oplossing voor handen. Scholl biedt je dé manier om je voeten snel klaar te stomen voor de zomer. Gebruik de nieuwe Hielkloven Crème van Scholl en je voeten kunnen weer gezien worden.
Scholl
Scholl Hielkloven Crème ondersteunt het herstelproces van de huid bij droge, ruwe en gekloofde hielen. In 3 dagen zie je al verschil en binnen 7 dagen heb je zachte, gladde hielen als resultaat. Het werkt dus snel en eenvoudig! Sterker nog, het resultaat is klinisch bewezen. Bij regelmatig gebruik helpt de crème bovendien te voorkomen, dat de huid in de toekomst weer hard wordt, uitdroogt en gaat kloven.

Gratis proefmonster.

Wil jij de nieuwe Scholl Hielkloven Crème ook proberen, ga dan naar www.drogehielen.nl. Scholl geeft hier gratis proefmonsters weg aan alle vrouwen met uitdrogingsverschijnselen. Attendeer jij twee vriendinnen op deze actie en beantwoord je de vragen, dan maak je ook nog kans op een complete voetbehandeling voor jullie drieën! Dames, grijp die kans.

Scholl helpt je ook om je voeten in conditie te houden. Op de website www.scholl.nl vind je informatie over andere voetverzorgingsproducten en de schoenencollectie van Scholl. Hier kun je ook terecht voor vragen en advies. Het beste advies: Snel naar de website!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws