Drum ’n Bass Awards 2006

Partyscene Redactie | 31 oktober 2006
headlines

Op vrijdag 29 december is het zover, dan gaat alle aandacht uit naar de Nederlandse drum ’n bass scene. Op die dag worden de Nederlandse Drum ’n Bass Awards 2006 uitgereikt.

dnb awardsIeder genre heeft zijn eigen awards, zo ook de drum ’n bass. Hoewel nog redelijk underground, is het genre nu toch echt uitgegroeid tot een volwassen muziekstroming, met verschillende subgenres. De Nederlandse drum ’n bass doet het internationaal gezien ook erg goed en Nederlandse dj’s en producers reizen de hele wereld over. Namen als Black Sun Empire, Noisia, Martyn en Limewax zijn inmiddels gevestigde namen in de internationale scene en feesten als Major League, Blackout en Red Zone worden iedere keer druk bezocht.

Bij de jaarlijkse Drum ’n Bass Awards worden onder meer de Beste dj, Beste mc en Beste producer gekozen. Het festijn vindt plaats in het Paard van Troje in Den Haag. Op die avond zullen er ook optredens zijn van de crème de la crème van de Nederlandse scene. Voor het zover is moet er echter nog wel een hoop gebeuren. Begin november worden de genomineerden bekend gemaakt. Er zijn acht categorieën waarin gestemd kan worden en jij kan mede bepalen wie er met een prijs naar huis gaat. Je kunt stemmen vanaf midden november tot midden december. Je kunt dat doen op de site van de Drum ’n Bass Awards.

Meer info dus op www.dnbawards.nl.    

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws