Hyves op ADE

Partyscene Redactie | 6 oktober 2006
headlines

Wat hebben Mike van Loon, Roog, Erick E, Tiësto, Gregor Salto, Maestro, Soulvation, Micha Klein en Eric de Man gemeen? Ze zitten allemaal op Hyves.nl.

Net als het grote voorbeeld van deze site, myspace.com, is Hyves ook de muziek ingedoken. Al meer dan 1000 artiesten, dj’s en producers bieden op deze site hun muziek aan. Niet alleen mensen uit de dance wereld, maar ook artiesten als Opgezwolle en Ilse de Lange.

Als je meer wilt weten over Hyves en hoe je deze site in kan zetten om je eigen tracks aan de man te brengen, dan kan je het D3 dj en producer seminar bezoeken tijdens het Amsterdam Dance Event op zaterdag 21 oktober. Eén van de oprichters van de site, Raymond Spanjar, zal plaatsnemen in het panel Doe Het Zelf? Marketing! over de mogelijkheden van online marketing en je alles over de ins en outs van HyvesMusic vertellen. Daarnaast zijn er nog veel meer panels en workshops, speciaal gericht op de ambitieuze beginnende en gevorderde dj’s en producers. Producers als Dave Clarke, Matthew Dekay en Kraak & Smaak werken hieraan mee. Check www.amsterdam-dance-event.nl/d3 voor het volledige programma. Het seminar vindt plaats in het Felix Meritis aan Keizersgracht 324 te Amsterdam. Kaarten voor D3 kosten 15 euro en de voorverkoop is al van start gegaan.

Hyves Music

Ter promotie van het ADE in het buitenland zal een promotieteam op donderdag 5 en zaterdag 7 oktober een ludieke guerrilla-actie uitvoeren in Londen en Berlijn. Op 5 oktober vertrekt een vijfkoppig team richting Londen. Zij zijn bewapend met een ambulance, medisch personeel, loeiende sirenes en bepakt met First Aid, pardon: First ADE kits om belangstellenden warm te laten lopen voor het evenement.

Welke avond ga jij bezoeken?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws