Slipperz gaat niet door!

Partyscene Redactie | 3 oktober 2006
headlines

Erick EZoals de geruchten al deden vermoeden gaat het gezamelijke feest dat Sneakerz en Ex-Pornstar aanstaande zaterdag 7 oktober in The Sand zouden organiseren niet door!

Volgens Sneakerz en Ex-Pornstar zou The Sand de afgelopen weken meermalen hebben bevestigd dat de vergunning voor Slipperz in orde zou zijn. Echter afgelopen maandag kwam de mokerslag en werd er meegedeeld dat het feest geen doorgang kon vinden.

Afgelopen zondag kon Sandayz ook al geen doorgang vinden omdat de vereiste vergunning niet aangevraagd zou zijn. De komende maand staan er nog meer feesten op de agenda van The Sand, zoals onder andere Masters at Work op donderdag 19 oktober en Cocoon met Sven Vath en Ricardo Villalobos op vrijdag 20 oktober. De organisatie van Cocoon meldt ons dat Cocoon gewoon doorgaat en dat de aanvraag voor de vergunning ruim voor de door de gemeente gestelde termijn is gedaan. Ook de andere ADE feesten zoals Defected gaan door volgens The Sand. Unique Sexcity op 28 oktober wordt ook verplaatst, en wel naar de HappyDayzz in Culemborg.
De organisatie van Slipperz overweegt om het feest door te schuiven naar 20 januari. Gekochte kaarten kunnen worden teruggebracht.

Lees hier de eerdere berichtgeving van Partyscene over The Sand en Slipperz.


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws