Steve Angello te gast bij Rush

Partyscene Redactie | 25 september 2006
headlines

Op 29 september pakt de organisatie van Rush uit tijdens haar maandelijkse avond in de Amsterdamse Panama. Steve Angello komt dan naar Amsterdam om samen met Victor Coral de boel flink op stelten te zetten.

Steve AngelloSteve Angello is een van de hotste dj's van het moment. Niet in de laatste plaats vanwege de vele producties en remixen die deze pas 23-jarige zweed op zijn naam heeft staan. Soms produceert hij alleen, dan weer met zijn maatje Sebastian Ingrosso. Samen met Axwell en Eric Prydz zijn deze vier Zweden tegenwoordig de Abba van de house. Maar het liefst noemen ze zich The Swedish House Maffia. Steve's producties zijn uiterst effectief voor de dansvloer. De baslijnen zijn even moddervet als kristalhelder. Pompende house met de productietechniek van een top40plaat.

Ook onze Nederlandse held Laidback Luke is inmiddels geïnfecteerd met het housemaffiavirus. Steve Angello en Laidback Luke hebben samen al uren in de studio doorgebracht. Daar zijn al tenminste drie succesvolle producties uit voortgekomen. Zo hebben ze sámen een plaat uitgebracht, maar ook voor elkaar een track geremixed. "De basslijnen die door deze Zweedse jongens zijn geproduceerd, zijn nog door niemand nagemaakt. Het is echt dé sound van de toekomst!" zegt Laidback Luke, die eind dit jaar weer het vliegtuig pakt naar Zweden om daar met Steve Angello weer een nieuw project op te gaan zetten.

  • Vrijdag 29 september: RUSH @ Panama
  • Line-up: Steve Angello (ZWE), Victor Coral, The Flexican, Cream, MC Madd Son
  • Locatie: Panama, Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam
  • Tijd: 23:00 - 04:00
  • Prijs: €10,- (vvk) €15 (deur)
  • www.chemistry.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws