Discovery 06

Partyscene Redactie | 15 september 2006
headlines

Genes in a BottleLaten we al deze items eens verzamelen en op één zaterdagavond samen laten komen. Zo is Discovery 06 ontstaan. Om een lang verhaal kort te maken: wat begon als een wild idee is nu een frisse eclectische uitgaansnacht geworden die aanstaande zaterdag 16 september van 21.00-04.00 plaatsvindt in de (officieel nog niet geopende) nieuwe hotspot Pakhuis De Zwijger in Amsterdam.

Je kan o.a. dansen op dj sets van Kraak & Smaak, de Gemene Mixmeesters en Rednose Distrikt, halskettinkjes met je eigen DNA laten fabriceren, en er is een Coolpolitics talkshow met de oprichter van Hyves en filosoof Bas Haring. Uiteraard zijn er ook versnaperingen als cocktails, kan je je vermaken met speelbare sneak previews van nog niet verschenen games en andere nieuwe gadgets, en is er live wetenschappelijk onderzoek te zien.

Dus als je op je zaterdagavond graag een beetje inhoud meekrijgt in plaats van laveloos aan de bar te hangen, dan zit goed op Discovery 06. Entree is dankzij de sponsoren slechts 6,- en op www.discovery06.nl vindt je meer informatie over de tijden van het programma.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws