B-LIVE

Partyscene Redactie | 11 september 2006
headlines

"Many Artists Collaborate. One Spirit Released"; Zo luidt de uitdaging voor de artiesten die door BACARDI B-LIVE worden uitgenodigd om samen creatieve grenzen te verkennen. Op 22 september gaan Don Diablo en Leroy Rey een aantal onverwachte samenwerkingen aan met artiesten uit binnen- en buitenland, met als doel de zaal én alle zintuigen te stimuleren. Deze eerste Nederlandse editie van BACARDI B-LIVE vindt plaats in de Melkweg Amsterdam.

Don Diablo host de grote zaalNet als het Bat Beats-concept, gaat Bacardi ook nu weer rondreizen. Vier keer per jaar zal het feest plaatsvinden in vier verschillende steden. Jonge talenten en gevestigde artiesten uit verschillende genres worden uitgenodigd samen een optreden neer te zetten en daarbij het experiment niet te schuwen. Tijdens de eerste editie in de Melkweg is de eer aan Don Diablo om de Max-zaal te hosten. Hij doet dit met een diversiteit aan artiesten; latin lover Gregor Salto, een laptop set van Chew Fu Phat, beatboxer Shlomo, rapper Lethal Bizzle en een optreden van Don zelf met Spike van Di-Rect en hiphop producer Kubus. Ook in de oude zaal wordt het experiment niet geschuwd. Daar blaast Leroy Rey het dak eraf met het speciaal voor BACARDI B-LIVE samengestelde live project "The Strangelove Connection".

Net even anders zal het er aan toe gaan op 29 september tijdens een exclusieve -invitation only - BACARDI B-LIVE op Ibiza, alwaar je kan genieten van de legendarische Pete Tong met een 7" dj-set en van Roisin Murphy (Moloko) die samen met Andy Cato van Groove Armada een zeer speciaal optreden zal verzorgen. Er is zelfs een afterparty in de Space met Erick Morillo, John Digweed en Michael Gray. Op zulke feestjes moeten we in Nederland nog wel even wachten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws