Summerbabe Finale

Partyscene Redactie | 5 september 2006
headlines

De laatste Summertime is onlangs uitgekomen en daarmee is ook de Summerbabe 2006 bijna tot een eind gekomen. Nog 7 dames zijn door en er moet een juiste keuze gemaakt worden.

Wie Oh Wie, wordt de Summerbabe van 2006? De wedstrijd is heel spannend geweest. Een paar maanden geleden hebben honderden meiden zich aangemeld in de hoop dat zij de Summerbabe titel zouden mogen representeren. Het was een spannende wedstrijd, helaas konden slechts 50 meiden doorgaan naar de tweede ronde.

Het publiek stemde op de meiden en koos hun favoriet. Natuurlijk moest er ook een professionele jury van te pas komen. Verschilde professionals uit de fashion en casting wereld kozen uiteindelijk mee en zo werden de 50 dames gekozen.

Uit deze dames werden wederom door het publiek 7 dames uitgekozen. Via sms kon iedereen zijn stem uitbrengen en maakte hiermee ook nog eens kans op leuke prijzen. Twee vliegen in één klap dus!

Nu zijn er nog 7 meiden over! Wil jij ook een stem uitbrengen? Check dan de nieuwste Summertime. Heb je er nog geen kunnen bemachtigen? Klik dan HIER en krijg je eigen Summertime thuis gestuurd.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws