Jazzanova op B-Oost 2006

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De tweede editie van het festival B-oost (Boest) wordt gehouden van 27 september t/m 1 oktober 2006 in het Oostelijk Havengebied Amsterdam. Terwijl het Lloyd Hotel fungeert als ontmoetingsplek en festivalcentrum worden vijf avondvullende programma's gepresenteerd in het Bimhuis, Muziekgebouw aan t IJ, Caf Pakhuis Wilhelmina, Panama en het nieuwe multifunctionele cultuurcentrum Pakhuis De Zwijger.

De programmering is net zo divers als de verscheidenheid in locaties. De synergie tussen beeld en geluid is onmiskenbaar aanwezig bij de diverse onderdelen. Verwacht afwisselende optredens en nieuwe projecten vol verrassende samenwerkingsverbanden.
Enkele hoogtepunten:

Metropole Orkest Drie keer Van Otterloo.
Een eerbetoon aan Rogier van Otterloo met Arling & Cameron , zZz en Eric Vloeimans

Jazzanova, Jutojo, en Kwasten Met De Gasten
Hectisch en Eclectisch. Muziek, video en kunst in Pakhuis De Zwijger

Minus 8 en Chris Wiesendanger
Cinema met live vertolking van nieuwe soundtracks bij Zabriskie Point en Solaris
Een samenwerkingsverband met het festival Volts and Visions in Zurich.

B-oost is nieuw, speels en vol verrassingen: een muzikale blender zonder uitknop. Het festival brengt de verscheidenheid van het Oostelijk Havengebied in kaart, een Amsterdamse buurt in opkomst. Voor welke locatie je ook kiest, steeds is sprake van een verrassend avondvullend programma met tenminste n premire en een afterparty. Kijk vanaf half juli op de website voor actuele informatie: www.b-oost.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws