DJ top 100 gekte

Partyscene Redactie | 30 augustus 2006
headlines

De DJ Mag top 100, de DJ Awards én de Ibia Dance Awards , op alle drie de sites kan je naar hartelust stemmen. Dj’s azen vooral op de eerstgenoemde. Want als je bovenaan de DJ Mag top 100 staat, levert dat zeer veel buitenlandse boekingen op en kan je een hogere fee bedingen bij promoters wereldwijd.

Michel de Hey bijvoorbeeld gooide vandaag zijn mailing eruit. Als je op hem stemt dan maak je kans op cd’s, gastenlijstplekken en een VIP arrangement op zijn Birthday Bash: twee personen krijgen gratis entree, een fles champagne en zelfs een hotelovernachting in een 5 sterren hotel in Rotterdam. Om te controleren of je daadwerkelijk gestemd hebt dien je de link die je ontvangt als je op Michel gestemd hebt te forwarden naar Michel’s website. En het gaat zelfs zo ver dat de Rotterdammer zijn achterban belooft dat als hij de nieuwe nummer 1 dj wordt, men het komende jaar gratis entree krijgt tot al zijn feesten! En als je op Matthew Dekay stemt dan maak je kans om met hem in october mee te gaan naar een buitenlandse dj gig, all-in.

Ook al betekent de nummer 1 plek niet dat je de beste dj bent maar de populairste, en doen de dj’s wat onverschillig in interviews over al die lijstjes en awards,  uiteindelijk doen en beloven ze blijkbaar (bijna) álles om die nummer 1 plek te behalen. Het zijn net echte mensen, op zoek naar status en macht...

www.micheldehey.nl
www.matthewdekay.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws