X-Press remix

Partyscene Redactie | 10 augustus 2006
headlines

x-press 2Het Britse house trio X-Press 2 legt de laatste hand aan het nieuwe album, dat de naam Makeshift Feelgood mee krijgt. De eerste single van die plaat heet Kill 100, die officieel op 11 september verschijnt op Skint Records. De vocalen zijn van Rob Harhey, zanger van de Britse rockband The Music. Topproducer Carl Graig heeft al een remix van de track gemaakt en nu is de groep op zoek naar een laatste remix. Ben jij een beetje handig met software en kun je wel wat aardige dingen in elkaar zetten, grijp dan nu je kans om een plaatsje naast Carl Craig te verdienen.

Ga naar de speciale website van Kill 100, waar X-Press 2 alle parts van het nummer beschikbaar hebben gesteld om te downloaden. De drie hebben zich ten doel gesteld om de beste 100 remixen ter download aan te bieden. De producer wiens remix vervolgens de meeste pre-orders krijgt voor de officiële release, wint een bedrag van 2000 pond en krijgt een echte release op Skint Records. Je moet er alleen wel snel bij zijn, want de competitie sluit op 21 augustus.

Surf naar  www.kill100.com en leef je uit.   

Note: Helaas is ons net te ore gekomen dat de inzendtermijn reeds verstreken is. Remixen konden volgens de site tot 7 augustus ingestuurd worden, terwijl het persbericht dat Partyscene onder ogen kreeg sprak van 21 augustus. Je kunt dus helaas niet meer mee doen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws