Ha-Schi-Ba

Partyscene Redactie | 23 augustus 2006
headlines

Op zondag 27 augustus is het tijd voor de twaalfde HA-SCHI-BA. In de Schilderswijk in Den Haag zal dit multiculturele festival vanaf 13.00 van start gaan.

Dit grootschalige multiculturele festival trekt jaarlijks zo’n 125.000 bezoekers. In de Schilderswijk zullen twee grote Hoofdpodia komen te staan en ongeveer 7 sound stations, dit zijn cultuurplatforms. Ha-Schi-Ba biedt een enorm gevarieerd programma van wereldformaat.

HaschibaOveral zal dans en muziek zijn, hier midden in, is er op de Startersbazar op het Oranjeplein gevestigd. De StartersBazar helpt mensen die bijvoorbeeld een eigen onderneming willen gaan starten, met een opleiding of een baan.

Ook is er een Wereldmarkt, waar je als festival bezoeker heerlijke hapjes kunt eten uit alle mogelijk landen.

Bij de hoofdpodia kun je als festivalbezoeker kennis maken met een breed georiënteerd muziekprograma. Het programma van de Ha-Schi-Ba is nog niet geheel bekend, maar er zijn wel al een paar namen die met zekerheid zullen komen. Zo komt R.O.O.M. en Mimoun Rafrou, dit zijn voor de meeste van ons totaal onbekende namen, maar ook YES-R zal van de partij zijn. Dat is in ieder geval wel een bekende naam voor de gemiddelde Nederland.

Wil je de cultuur van onze mede mens beter leren kennen? Kom dan op zondag 27 augustus naar de Ha-Schi-Ba in Den Haag.

Kijk voor meer info op www.haschiba.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws