Tropisch luchtje

Partyscene Redactie | 5 juni 2006
headlines

Lekker ruiken is altijd belangrijk, in de zomer helemaal. Dan loopt iedereen half naakt rond en zijn de geuren van parfums en kokosolie er in overvloed.

Tropical PassionZeker voor de dames onder ons zijn parfum vaak van groot belang. Terwijl mannen per jaar maximaal één fles aftershave of parfum komen, staan er in de kast van de vrouw vaak wel 3 of zelfs meer. Een beetje variatie kan nooit kwaad. Voor de sombere dagen heb je een luchtje, voor uitgaan een ander en voor sporten weer een ander. Zeker voor de zomer is het een must om een lekker zomers en fris luchtje in huis te halen.

Adidas komt deze zomer met een heerlijke nieuw dames geurtje, namelijk TROPICAL PASSION.

De parfum heeft een heerlijke tropische geur, fris en fruitig, met boventonen zoals ananas, mandarijn en meloen en een vleugje sinaasappelbloesem en magnolia. Een heerlijke warme geur, waardoor je je meteen helemaal zomers voelt.

TROPICAL PASSION is een levendige geur, speciaal voor die vrouw die geniet van zonnige dagen en de eindeloze zomeravonden en niet te vergeten, zomernachten. Een warme tropisch bries om de saai allerdaagse dagen een beetje op te fleuren.

TROPICAL PASSION is vanaf augustus dit jaar verkrijgbaar bij warenhuizen, drogisterijen en parfumerieën.

Wil je de rest een stapje voor zijn? Dan heb je geluk, want op Summerscene geven wij flessen weg! Dus kijk HIER snel wat je moet doen om kans te maken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws