Roog in control at RUSH

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

En Jaziah. En Victor Coral. En reken maar dat de sushi meisters met fijn gesneden plaatjes aan komen zetten in het Paard van Troje.

Tijdens het dik en dik uitverkochte 5-jarig bestaan van RUSH in Panama Amsterdam zette Roog een vette set van een half uur neer. Een mooi voorproefje voor zijn full size gig in Paard van Troje. Sowieso gaat het goed met Roog. Met zijn Hardsoul is hij net terug van een tour door Azi. Een memorabele tour die hem langs plaatsen als Tokyo, Osaka, Hong Kong en Changhai bracht. Ook het Housquake (samen met Erick E) concept loopt als een trein. Op deze Haagse editie van RUSH laat hij zien waarom hij een van de meest waardevolle spelers is van de Nederlandse house scene.



Jaziah is dit jaar rockinn hard bezig. In een half jaar tijd heeft hij zich van opwarm dj opgewerkt tot de nieuwe ster aan het RUSH front. De laatste vrijdag van deze maand is er namelijk een heuse solo avond rondom de Jaz-meister in Panama. Jaziahs eerste solo track Ladies like is ook een clubkraker aan het worden. Niet alleen hij zelf, maar ook de Erick Es, Victor Corals en zelfs Edwin Diergaarde van 3FMs Ministry of Beats draaien de track met grote regelmaat. In Paard van Troje laat hij Den Haag horen waarom hij keihard in de schijnwerpers staat.

Wat moeten we nog over Victor Coral zeggen? De man die RUSH zelve is. Meer rock & roll dan Victor Coral gaat het dj-en als house dj in Nederland niet worden. Groupies, backstage sex in binnen- en buitenland, autos met chauffeur you name it. Moeiteloos weet de RUSHs eigen sushi chef electro rockers en andere filthy house tunes er uit te gooien. Dat hij daarmee iedere dansvloer laat climaxen onderschrijft zijn status in de hoogste regionen van de vaderlandse dance wereld.

Vrijdag 16 juni
RUSH @ Paard van Troje
Line-up: Roog, Victor Coral, Jaziah
Locatie: Paard van Troje, Den Haag
Tijd: 23:00 05:00
Prijs: 10,- (vvk) 15,- (deur)

Voorverkoop info:
Beep!: Online via www.beep.nl
Ticketbox: Via alle ticketbox outlets, call center 0900-9393 en www.ticketbox.nl
AUB: AUB ticketshop, Leidseplein. 0900-0191, kosten 0,40 euro per minuut.www.aub.nl
Den Haag: Hype, Prinsenstraat 4 / Confused, van Diemenstraat 128-130 / Paard van Troje, Prinsegracht 12
Rotterdam: Hype, Witte de Withstraat 30

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws