Sasha mee naar huis

Partyscene Redactie | 26 mei 2006
headlines

dj sashaGoed, laten we het niet leuker maken dan het is. Het is een sympathieke man, die Sasha, maar er is voor hem natuurlijk geen beginnen aan om in levende lijve met iedereen mee naar huis te gaan. Maar vastgelegd op een schijfje kost het hem minder moeite. Sasha is namelijk de eerste dj die gebruik gaat maken van Instant Live. Dat is een on-site concert recording en distributie bedrijf, dat opnamen maakt van een dj-set of concert en dat ter plekke verwerkt tot een cd of dvd.

Instant Live gaat voor het eerst een set van Sasha opnemen op de closing party van zijn Fundacion residentie in de club Avalon in Hollywood, op 24 juni. Fans die naar dat feest komen krijgen gelijk na afloop van het optreden een dubbel cd mee naar huis met daarop de set van hun held, waar ze zich even daarvoor nog op in het zweet gewerkt hebben. En zo gaat Sasha dus met zijn fans mee naar huis. De dj-sets van Sasha blijken er gewild, want er zwerven al veel bootlegs van hem over het net en op eBay. Sasha zelf vind Instan Live een uitkomst. “This is an amazing advancement in the use of technology,” vertelt Sasha enthousiast. “It just blows me away and it is truly exciting that it's possible to do something like this. This culture, like it or not, was built on bootlegs and now downloads. Instant Live allows me to put my sets directly into the hands of the fans while supporting the music makers. With the artwork and packaging, it will be a great memento of the night. This music has always been about immediacy, it really is here and now.” 

Normaal gesproken moet er van alle tracks op een compilatie een licentie aangevraagd worden, maar Instant Live zal van tevoren voor alle tracks die Sasha bij zich heeft een licentie aanvragen, zodat de artiesten die gedraaid worden gewoon hun geld krijgen. De dubbel cd wordt gelimiteerd tot 10.000 stuks, die individueel genummerd zullen worden. Mocht je onverhoopt niet bij de gig aanwezig kunnen zijn, dan kun je de set later ook nog kopen op de websites van Instant Live en Sasha. Maar 10.000 is niet veel en op is op.

Meer info vind je op www.instantlive.com en op www.djsasha.com.      

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws