Loslopend Wild

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Loslopend Wild... niet geschikt voor bange mensen!

B-Switched (Estroe, Esther & ZoXenia)
Dat vrouwen ook hun mannetje staan in de wereld van de elektronische muziek, bewijst B-switched. Dit trio, bestaande uit Estroe, Esther en ZoXenia, legt zich alleen vast op het feit dat niets vastligt. De switched in de naam moet dan ook letterlijk worden genomen. Verwacht een avontuurlijke back 2 back sessie met live vocalen!

Groove Addicts (Electronation)
Achter de Groove Addicts gaan Electronation resident djs Jarno Cabeza and Dennis Bianci schuil. Op hun cv prijken indrukwekkende events als Dance Valley en FFWD en steden als Londen en Kiev. Tegenwoordig kan je ze ook samen met Nuno Dos Santos op talloze mixers, cd-spelers en draaitafels tegelijk draaiend zien optreden als Dejanu Soundsystem.

Daphne Darretta
Naast de eerder genoemde 3 vrouwen van B-Switched nog een vrouwlijke dj: Daphne Darretta. Begenadigd techno-dj onder de naam Xena, zo is zij n van de weinig Nederlandse djs die op de befaamde Love Parade in Duitsland heeft gedraaid. Tegenwoordig is ze vooral minimaler draaiend te zien onder haar eigen naam, vaak ook back to back met de helft van Quazar: LilD.

Frank David (Outhouse)
De 20-jarige Frank David is afkomstig uit de periferie van Utrecht en staat te boek als zeer talentvol dj. Zijn sound bevind zich normaliter ergens tussen hedendaagse minimal en meer 'ouderwetsere' techno, erg funky dus! Vanwege het tijdstip tijdens Loslopend Wild een ingetogen set. Op 22 juli organiseert Frank in Cabrio Soest (waar ook Phonotic werd gehouden) het Outhouse festival met een keur aan spannende artiesten. We keep you informed!



Artiesten: B-Switched (Estroe and Esther B2B, vocals by ZoXenia), Groove Addicts (Electronation), Daphne Darreta, Frank David (Outhouse)

Datum: 27-5
Lokatie: Kunstenaars Sociteit De Kring, Kleine Gartmanplantsoen 7-9, Amsterdam. (nabij Leidseplein, tegenover De Balie, boven Palladium)
Tijd: 23.00-04.00
Prijs: 7,5
Info: www.fullspectrum.nl / www.kring.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws