Tiefschwarz vs Holden

Partyscene Redactie | 23 mei 2006
headlines

TiefschwarzWat niemand verwacht had maar stiekem gehoopt wel gehoopt had: deze zomer keert de drukbezette Border Community labelbaas terug naar ons land. Hij staat op Mysteryland in de Cocoon tent, maar zaterdag 24 juni zal waarschijnlijk één van de twee data in 2006 zijn dat hij in Nederland in een club te vinden is. In oktober is hij met grote zekerheid namelijk ook nog in 11 te Amsterdam te vinden.

Na de lovende reacties op zijn mix album At the Controls blijkt dat hij graag verschillende stijlen door elkaar draait, zoals, acid, house, techno, electro maar ook downtempo en zelfs pop. Maar alles in één strakke flow. Een totaal andere plaat dan zijn editie van Balance. Over zijn DJ sets zei hijzelf ooit eens: “Aphex Twin doing Ferry Corsten up the bum”.  

Tiefschwarz is een samensmelting van de favoriete muziek (deephouse) en de achternaam van de broertjes Ali en Basti Schwarz. Ze remixen zich de laatste tijd helemaal scheel, en leveren de ene na de andere klapper af. Alhoewel de Tiefschwarz-broers vanavond niet compleet zijn kan je uiteraard toch een prima set vol met stevige en rauwe houseplaten verwachten.

Alexander Koning host de gehele avond met zijn nieuwe Upstruct concept, waarin de  experimentele kant van dance centraal staat.

Meer info vind je op www.upstruct.nl en www.patronaat.nl

Partyscene verloot hier gastenlijstplekken!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws