Release Yourself met 7 uur lang Roger Sanchez

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Een ware droom die voor de meeste mensen pas uitkomt door een bezoek te brengen aan het partyeiland # 1 Ibiza!!

Deze zomer is het echter niet nodig om je portemonnee binnenste buiten te keren.
Roger Sanchez heeft sympathie voor ons kleine kikkerlandje en besloot om het ultieme Ibiza gevoel op 2 juni over te vliegen naar de Maassilo (venue Now & Wow) in Rotterdam.

Roger Sanchez o.a. bekend van de top 40 hits Another chance en Turn on the Music staat al jaren aan de internationale DJ top en heeft zijn vleugels al op veel vlakken uitgeslagen.

Met een eigen radioshow met wekelijks 1,2 miljoen luisteraars, diverse residenties over de hele wereld en een remix verleden waar sterren als Jamiroquai, Michael Jackson, Janet Jackson, Diana Ross en No Doubt de revue passeren is er bijna niet meer om Roger Sanchez heen te komen.
Met zijn extreem uplifting DJ sets waarin hij de heetste en nieuwste tracks laat horen, vaak in combinatie met de nodige effecten en acapellas, weet hij het publiek uit alle windstreken compleet gek te krijgen.



Zijn Release Yourself avonden zijn inmiddels een waar begrip. Met avonden in de Pacha (Ibiza), Crobar (New York) en verder wisselend over de hele wereld laat Roger Sanchez in n avond zien en horen waar hij voor staat als artiest.
Ook dit keer is hij nauw betrokken bij zaken als artwork, programmering, locatie en decor.

Op deze editie van Release Yourself zal de Now (grote zaal) volledig in het teken staan van Roger Sanchez. Vanaf begin tot eind (7 uur lang!) staat the S-man achter de draaitafels om zijn zomerse sound de zaal in te slingeren.

De superwow (kleine zaal) wordt ingevuld door Tom Stephan a.k.a. mr. Superchumbo die ook in Nederland geen onbekende is. Zo was hij o.a. te bewonderen op Dancevalley, Extrema en Everybody.
De Nederlandse helden Stef Vrolijk en Lucien Foort zullen hem vergezellen en ervoor zorgen dat ook in de tweede zaal niemand tekort zal komen.

Als de house je allemaal een beetje teveel wordt dan is er deze avond nog een derde optie voor je. In de kelder staan Billy the Klit en Hitmeister D klaar om de avond compleet te maken.
Speciaal voor deze avond deelt Billy the Klit aan het eind ook handtekeningen uit voor al zijn vrouwelijke fans.

Links:
www.releaseyourself.com
www.stealth-records.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws