Coke 360, starring Ruud van Nistelrooij

Partyscene Redactie | 11 mei 2006
headlines

Gistermiddag werd de finale van het streetsoccer toernooi, Coke 360 gehouden. Op het Schouwburgplein in Rotterdam heeft de happening plaatsgevonden.

Om half twee begonnen de halve finales van het streetsoccer toernooi. In die mini-arena’s speelden de overgebleven teams, uit de voorrondes, tegen elkaar.

Het spel is vrij simpel, probeer elkaars coca cola flesje om te schoppen en je scoort, schopt iemand de zwarte cola fles in het midden om, verliest diegene een aantal punten. Denk aan het paaltjes voetbal wat we allemaal op de basisschool hebben gespeeld.

Ruud van Nistelrooij

Na een paar rondes, kregen we een entertainend wedstrijdje van Nederlands beste streetsoccer players tegen vrijwilligers uit het publiek.

Maar waar iedereen natuurlijk op had gewacht was de komst van Ruud van Nistelrooij. Een enorm scala aan journalisten, met film- en fotocamera’s stonden te popelen om een goed beeld van Ruud te krijgen. Gelukkig is Ruud de kwaadste niet en poseert hij lachend naar alle camera’s.

Uiteraard was Ruud er niet zomaar, maar mocht hij de prijzen uitrijken aan de winnaars van het Coke 360 toernooi. En de prijzen logen er niet om, 2e en 3e prijzen waar 2 x 2 kaarten voor de eerste wedstrijden van het Nederlands Elftal. En de eerste prijs was een 3 daagse geheel verzorgde reis naar Duitsland om daar de wedstrijden bij te kunnen wonen.

Niet zomaar iets dus voor de nog vrij jonge jongens die deze prijs in de wacht hebben weten te slepen.

De dag was in zijn geheel helemaal perfect, het weer zat mee, de sfeer was goed, iedereen was vrolijk en de aanwezigheid van een wereld beroemde Nederlander doet het ook altijd goed.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws