De eerste Dominatrix in Nederland

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Geen grote editie met Pinksteren, maar een limited edition, maximaal 800 bezoekers. Dominatrix is dan ook het neusje van de zalm, diverse internationale modellen hebben al hun medewerking toegezegd, en de lijst wordt steeds langer!

Meer nog dan tijdens eerdere edities van B.I.T.C.H is er aandacht voor de bezoeker, natuurlijk zijn er de hele avond diverse shows te zien, oa uit Frankrijk en Duitsland, maar er is meer! Er is een speciale workshop waar de vonken vanaf vliegen.
Bij binnenkomst zal bij elke bezoeker meteen de keel gesmeerd worden door een appetijtelijk welkoms drankje, en of dat nog niet genoeg is, zullen tijdens de gehele avond de toiletten gratis en netjes verzorgd zijn.

Zeven catacomben hebben we tot onze beschikking deze editie, waar onder andere een lounge, een rookvrije play area en drie dance area's! Speciaal voor deze editie hebben we dan ook kosten nog moeite gespaard, we hebben Plastic City bereid gevonden twee van hun beste dj's naar Dominatrix te laten komen als onderdeel van de Plastic City Label Tour! Over de hele wereld hebben ze al gedraaid, maar nog nooit in Nederland, wat wij een absoluut gemis vonden. Al eerder wist Cosmic Events Terry Lee Brown Jr. naar Nederland te halen, en nu presenteert Cosmic Events tijdens Dominatrix Timewriter (Duitsland) en Jeff Bennet( Noorwegen) voor het eerst in Nederland.

Timewriter en Jeff Bennet hebben al diverse internationaal hoog gewaardeerde producties op hun naam staan. Timewriter heeft als laatste Paintbox gereleased ( zijn vierde release op het Plastic City label), maar zijn eerste 12" release "Did my time" is al weer elf jaar geleden. En in die tijd heeft hij door diverse releases zijn naam in de techhouse scene gevestigd en bevestigd! Jeff Bennett heeft nog maar net zijn album Endwise op het Plastic City label gerelaesed, dit is een samenvatting van afgelopen jaren met invloeden opgedaan tijdens zijn tours over de hele wereld. Niet alleen dat beide heren voor het eerst in Nederland zijn is uniek, ook is Cosmic Events trots dat het een bijna unieke gebeurtenis is om beide heren samen te boeken. Gezien hun drukke reisschema is dit nl vrijwel onmogelijk!

De Plastic City area zal geopend worden door dj Left, en afgesloten worden door Cosmic Events resident dj, D-Jason. Welke eerder ook al op B.I.T.C.H, Fetish Evolution en Siberia de zaal in zijn greep hield met oa Terry Lee Brown Jr. en Lucien Foort. De Darkroom Rituals area zal gevuld worden met de sounds van Da Dominator, Miss Djackie en Spider, welke ook al eerder op Fetish Evolution hun stevige beats lieten horen.

Mede door de snelle voorverkoop via ticketservice en via de website zijn er maar een beperkt aantal kaarten bij de Nederlandse voorverkoop punten verkrijgbaar, ook de diverse buitenlandse verkooppunten melden al een snellere voorverkoop dan normaal. Voor deze editie zijn geen VIP kaarten verkrijgbaar, alle ruimtes zijn dus voor iedereen toegankelijk. Mits aan de strenge dresscode voldaan is, zal iedereen zich meteen VIP voelen, want dat is waar Cosmic Events voor staat!


I could be a PERVERT
I may be a BITCH
I am a DOMINATRIX

Zondag 4 juni 2006
City Hall Utrecht ( ingang Arena )
www.dominatrix.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws