Technovisionmeets Full Spectrum met T.Raumschmiere

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op Floorfiller! in de grote zaal is het dansen en headbangen tegelijkertijd op de rauwe punkdance van T. Raumschmiere en zijn band. In de kleine zaal heeft Patronaats Technovision de handen weer ineengeslagen met het Utrechtse Full Spectrum en zorgt de Duitse Paul Kalkbrenner voor de nodige portie kwaliteitstechno.

De podiumpresentatie van T. Raumschmiere is nog meer berucht dan bekend. Live kotst deze Duitser zijn rauwe en industrile punktechno meedogenloos en bruut uit over het publiek. Zijn keyboards en electronica worden eerst vakkundig misbruikt om vervolgens aan het einde van de show veelal hun weg richting publiek te vinden. Zoek dekking dus want Floorfiller goes wild! Je bent gewaarschuwd! Residents Spliph en Hucke duwen de zaal alvast in de juiste richting.

In de kleine zaal doen we iets rustiger aan, maar zeker niet minder intens. Een live optreden van een wel heel bijzondere gastartiest, het troetelkind van B-Pitch-control, Paul Kalkbrenner uit Berlijn. De man staat bekend om zijn betoverende techno. In de eerste plaats moddervette (minimal) techno met een dodelijke drive maar daarnaast ook meester in verweven van de mooiste kippenvel melodien met de vreemdste naar electronica neigende ritmes. Achter de draaitafels nemen Darko Esser en Leon Roos plaats. Darko is uiteraard bekend als de eigenwijze programmeur van het Nijmeegse Doornroosje, dat kort geleden nog werd uitgeroepen tot Nacht tempel van 2006. Haarlems talent Lon Roos staat garant voor een opbouwende set van de beste minimal techno.

Op vrijdag 14 april laten Patronaat en Full Spectrum je dus alle hoeken van de dance zien. Zwerf heen en weer door de beide zalen, ga los op Floorfiller! of laat je meevoeren op de beats van Technovision en Full Spectrum.



FLOORFILLER! & TECHNOVISION MEETS FULL SPECTRUM
Vrijdag 14 April | 23.00 04.00 | PATRONAAT | Zijlsingel 2 | Haarlem
Tickets: 12,- vvk / 15,- add.

Voorverkoop: Patronaatkassa (woe t/m zon vanaf 17.00 uur), Ticketservice (Ticketservice.nl / 0900-3001250), en de bekende Ticketservice voorverkooppunten (Postkantoren, GWK, Free Record Shops)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws