Nieuwe avond & label

Partyscene Redactie | 11 april 2006
headlines

Remy

Deze nieuwe avond rond muziekliefhebber, producer en Hagenees Remy is een halfjaarlijks event. De eerste editie is op zaterdag 22 april. De naam BANG! draagt dezelfde naam als het album van hem dat uitkwam in 2003. Toen hij in 1990 voor het eerst housemuziek hoorde was hij er meteen aan verslingerd. Nog geen jaar later had hij zijn eerste set draaitafels en binnen no-time stond hij voor het eerst te draaien op events van Silly Symphonies. Door de jaren heen heeft Remy zijn eigen muziekstijl ontwikkeld, een mysterieuze, opzwepende stijl die tussen progressive, techhouse en techno inzit. Onlangs richtte hij ook een nieuwe label op: 68 Recordings. De eerste release was een EP van hem zelf met daarop de voor zichzelf sprekende titels Nasty Ho en Crackdown.

Remy wordt 22 april bijgestaan door artiesten die hij een warm hart toedraagt, te beginnen met zijn productiepartner en vriend Roland Klinkenberg. Ze hebben samen vele uren in de studio doorgebracht, nu is het tijd voor Roland om z’n studio gear mee te nemen naar het Paard voor een spetterende show.

Rotterdammer Benny Rodrigues dwingt door zijn vernieuwing en onnavolgbare mixtechniekrespect af van publiek en critici. Hij is net als Roland een man die zich niets aantrekt van de hypes, dat maakt ze perfect voor BANG!

Ook nieuw talent, zoals David Wagemaker, krijgt een kans. Hij zal het publiek opwarmen op zijn eigen wijze. Daarnaast is Kraak & Smaak van de partij. Ze gooiden zeer hoge ogen in Engeland met hun debuutalbum Boogie Angst. Gelukkig zijn de daarna niet dood gehyped door media en publiek zodat ze nu voor select gezelschap de kleine zaal van BANG! kunnen gaan rocken. Ze worden hierbij bijgestaan door de Haagse HighHess.

www.djremy.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws