Awakenings Festival vernieuwt en verrast!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Naast de absolute techno wereldtop is er veel aandacht voor minimal, electro en experiment. De complete line up is nu bekend!

Na de uitverkochte en zonovergoten editie '05 presenteert het Awakenings Festival dit jaar in de zesde editie opnieuw in vier area's de top van de hedendaagse techno. Met Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Adam Beyer en DJ Rush is Awakenings er wederom in geslaagd de grootste helden van het moment binnen te halen. Ook zal er dit jaar op het festivalterrein een aantal interessante veranderingen plaatsvinden op muzikaal gebied en qua indeling, waardoor zelfs de geoefende Awakenings bezoeker uitgedaagd zal worden. Awakenings 2006 wordt de meest verfrissende en gevarieerde editie tot nu toe!

Awakenings volgt de ontwikkeling van de verschillende stromingen binnen de techno altijd op de voet. De minimal techno blijft zich steeds vernieuwen en zal daarom een belangrijke rol spelen tijdens deze editie. Ook electro is na een korte afwezigheid terug in de line up met o.a. live sets van Hollandse bodem, waaronder Orgue Electronique en Geigercounting.

Awakenings, alom geroemd als het gezelligste dancefestival van Nederland, presenteert op 1 juli in totaal zo'n 35 dj's en live acts, verspreid over vier area's. Organisator Monumental werd begin deze week nog verkozen tot beste partyorganisatie tijdens de Gouden Kabouter-awards. De complete line-up is terug te vinden op de website www.awakenings.nl.Awakenings Festival 2006
Festivalterrein Spaarnwoude
zaterdag 2 juli (10.30 - 00.00 uur)
kaarten 36,75 euro
voorverkoop start op 8 april

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws