Dj-talent opgelet!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vanaf zaterdag 1 april start Playground in de Amsterdamse club Rain. Playground is een nieuwe clubavond gehost door Chicagos dj/producer Gene Farris en Extrema Music met iedere eerste zaterdag van de maand een bijzonder tweeluik; de dj-contest enerzijds en een kwalitatief hoogstaande, serieuze stapavond met Gene Farris en gast-djs anderzijds.

Vanaf 1 april krijgen alle Nederlandse dj-talenten met Playground eindelijk de kans die ze verdienen tijdens de contest. De hoofdprijs is studiotijd met Gene Farris en een eigen productie op zijn label Industry Records! Als klap op de vuurpijl zal de Playground Champion 2006 eveneens openen op n van de talrijke stages van Extremas zomerfestivalseizoen 2007!

De dj-contest gaat plaatsvinden in club Rain te Amsterdam, tussen 23.00 en 01.00, waarna direct bekend wordt gemaakt welke twee winnaars doorgaan naar de volgende ronde. Elke avond strijden er vier djs om de twee halve finaleplaatsen. Een winnaar zal gekozen worden door de vakjury en n door het publiek. Deze voorrondes zullen plaatsvinden in de maanden april, mei, juni en september. De daaropvolgende acht halve finalisten zullen over twee ronden in oktober en november bepalen wie er gaan battelen in de Grand Final. Het publiek zal daarin een grote rol gaan spelen, daar zij mede bepaalt welke dj de meest vernieuwende sound heeft en de dansvloer het best aanvoelt. De Grand Final in december levert uiteindelijk de winnaar op die met de titel Playground Champion 2006 en al het bovengenoemde prijzengoed naar huis gaat.

De eerste prijs is studiotijd met Gene Farris en een release op Industry Records. Daarnaast krijgt de winnaar de kans om te openen op een Extrema Event in de zomer van 2007.

De tweede prijs is de publieksprijs die bestaat uit een gig in club Rain aan de zijde van Gene Farris, een record bag van UDG en een paar FILTERZ earplugs.

Om mee te kunnen dingen met de Rain/Gene Farris DJ Contest dien je je demo vr 21 maart 2006 in te sturen naar het onderstaande adres. Deze zal aandachtig beoordeeld worden door de vakjury. Mocht je geselecteerd worden voor de eerste ronde, dan laten we je uiterlijk 24 maart telefonisch weten. Vergeet dus niet je telefoonnummer te vermelden!

De contest geldt voor alle djs in de genres house, Chicago house, electro house, deep house, tech-house, funky house en aanverwanten. Voor deze editie worden geen kandidaten geselecteerd uit de genres trance, hardcore, hardhouse, goa, ambient, drum n bass, techno etc.

Over de uitslag en selectie kan niet worden gecorrespondeerd.

Stuur je demo en persoonlijke gegevens voor 21 maart naar:

Rain
Playground Demo t.a.v Jama
Rembrandtplein 44
1017 CV Amsterdam
[email]playground@rain-amsterdam.com[/email]
www.rain-amsterdam.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws